Over Ingrid

Nadat het bedrijf waar ik werkte opgeheven werd, kreeg ik de gelegenheid om bij mezelf na te gaan waar ik nu echt gelukkig van word. Wat vind ik leuk om te doen? Wat geeft mij energie? In diezelfde tijd verhuisde mijn moeder van ons grote ouderlijk huis naar een kleiner appartement. Er moesten keuzes gemaakt worden in spullen. Ik hielp haar hiermee en merkte op wat dat met haar deed. Hoeveel ruimte zij kreeg door keuzes te maken in wat zij mee wilde nemen naar haar nieuwe appartement en wat weg kon. Nadat ik vervolgens mijn eigen huis en spullen nog eens kritisch onder de loep had genomen, merkte ik ook op wat dat met mij deed en mijn idee was geboren…ik ga mij inzetten voor mensen die hulp nodig hebben bij het ordenen van hun spullen, zodat zij meer rust en ruimte krijgen.

De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld door het volgen van verschillende Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) opleidingen (practitioner, master en trainersopleiding).

Hoe fijn zou het zijn om jou te mogen helpen met iets wat ik als kind al graag deed en waar ik goed in was: opruimen. Om je weer gelukkig te maken met de ruimte om je heen en met de ruimte die je hiermee in je hoofd krijgt. Hoe zou het voor je zijn om alleen die spullen om je heen te hebben waar je ook echt blij van wordt? Om alle ballast te verwijderen? Om weer een stapje dichter bij jezelf te komen? Kortom, om te Kiezen voor Ruimte!

Waarom moeilijk doen als het samen kan?